23 Mayıs 2020 Cumartesi

KOJENERASYON BACA SİSTEMLERİ

KOJENERASYON BACA SİSTEMLERİ 0532 7361990

www.saytekgroup.com

KOJEN BACA SİSTEMLERİ KURULUMU YAPIMI PROJELENDİRİLMESİ

ENDÜSTRİYEL KOJEN BACA SİSTEMLERİ
 

Birleşik enerji üretim sistemleri ele alındığında, yalnızca ısı ve elektrik üretiminin eş zamanlı olarak yapıldığı sistemler Kojenerasyon sistemleri olarak adlandırılır.
Kojenerasyon sistemlerde; elektrik üretimi yapılan sistemin yan çıktısı olan ısı enerjisi değerlendirilmektedir. Sonuçta kayıplar büyük oranda azaldığından, yakıt tüketimi önemli oranda azalır ve enerji verimliliğine bağlı karlılık ortaya çıkar.





Fabrikalarda ve sanayi tesislerinde ısı merkezlerinin ihtiyaçlarını karşılamak için dizayn edilen baca sistemleridir.
Montaj uygulaması, belirli bir yöntemlerle proje ve statik güvenlikler doğrultusunda titizlikle yürütülen çalışmalar ile gerçekleştirilmektedir. Bu tarz sistemlerde montaj yerinin baca sistemine uygunluğu ön plana çıkmaktadır. Yapılacak ön çalışma ile temel detayları, rüzgar yükleri, iş güvenliği ve genel fiziki durum değerlendirilmesi yapılmaktadır.

 


Değişen yük gereksinimlerinizi karşılama esnekliğine sahip güvenilir motor tabanlı kojenerasyon ve trijenerasyon sistemleri çözümleri tasarlamaktayız. % 95’e varan verimlilik seviyelerine ulaşmak için neredeyse tüm girdi enerjisini kullanmanın yanı sıra, bu sistemler ısı veya soğuk üretmek için gaz motorundan gelen ısıyı da kullanır.

İşletmeniz elektrik enerjisi üretimine ve sıcak su üretimine odaklanıyorsa, motor tabanlı kojenerasyon ve trijenerasyon sistemleri çözümlerimiz ideal seçimdir. Yıl boyunca enerji üreticilerinin karşılaştığı farklı elektrik ve termik güç talepleri açısından büyük esneklik sunan motorlara sahip birleşik ısı ve güç sistemleri santrallerinin kurulumu hızlıdır ve bakımı kolaydır. Yüksek güç yoğunluğu ve yakıt verimliliği, CO2 emisyonlarını azaltır ve işletme maliyetlerini düşürür.


  TSE BELGELİ DOĞALGAZ BACASI,TSE Lİ BACA KADIKÖY,ÇELİK BACA GEBZE,PASLANMAZ BACA TUZLA,ÇELİK BACA,ADAN,GAZMER ONAYLI BACA BURSA,GAZMER BACA İZMİT,GAZMER ONAYLI BACA KOCAELİ,,TSE BELGELİ BACA BİLECİK,CE BELGELİ BACA TEKİRDAĞ,TSE CE BELGELİ BACA ÇORLU,TSE CE BELGELİ BACA ÇANAKKALE .PASLANMAZ BACA BEŞİKTAŞ PASLANMAZ BACA, BEYKOZ,ÜSKÜDAR,endüstriyel baca manisa,SANAYİ BACASI TEKİRDAĞ,ENDÜSTRİYEL BACA ADANA

 

INDUSTRIAL COGENE FLUE SYSTEMS When combined energy production systems are considered, only systems where heat and electricity production are made simultaneously are called Cogeneration systems. In cogeneration systems; The heat energy, which is the side output of the electricity production system, is evaluated. As a result, since losses are greatly reduced, fuel consumption is significantly reduced and profitability based on energy efficiency emerges.
They are chimney systems designed to meet the needs of heat centers in factories and industrial facilities. The assembly application is carried out with meticulous works carried out in line with the project and static safety with certain methods. In such systems, the compatibility of the mounting location with the chimney system comes to the fore. With the preliminary work to be done, the basic details, wind loads, occupational safety and general physical condition are evaluated.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder